Bohumín: Dům dětí a mládeže spustil nábor dětí pro prázdninové tábory

19.11.2018 6:32

Rekord. Za pouhých pět dnů se kapacita jednoho z turnusů letních pobytových táborů z dílny bohumínského domu dětí a mládeže naplnila. 60 míst je beznadějně obsazených. V dalších termínech pro rok 2019 je kapacita ještě volná.

Bohumín: Dům dětí a mládeže spustil nábor dětí pro prázdninové tábory
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Dům dětí a mládeže Fontána Bohumín v roce 2019 plánuje na své turistické základně v Návsí u Jablunkova 4 letní pobytové tábory, tentokrát s motivy Robinsonův ostrov, Harry Potter a Policejní akademie. „Termín od 9. do 22. července je už beznadějně plný. Volnou kapacitu ještě máme u turnusů od 30. června do 9. července, od 10. do 21. srpna a od 21. do 28. srpna,“ uvedl Ondřej Veselý, ředitel domu dětí a mládeže.

Cena tábora se pohybuje od 3200 do 4500 korun, podle délky pobytu a programu. Čtvrtý turnus v závěru srpna je novinkou, půjde o osmidenní tábor pro začínající táborníky.

Fontána už zveřejnila také termíny příměstských táborů, nabídne jeden na jaře a rovnou šest v době letních prázdnin 2019. Rodiče mohou děti přihlásit a rezervovat si místo on-line prostřednictvím klientského centra na webu ZDE. „Nabídku spouštíme ve velkém předstihu proto, aby si rodiče mohli lépe naplánovat dovolené a včas si na táborech zajistit pro svou ratolest místo,“ dodal Veselý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …