Bohumín: Historici lákají na noční prohlídku bunkru a opékání špekáčků

25.08.2017 10:02

Netradiční rozlučku s prázdninami připravil pro všechny fandy válečné tematiky Klub vojenské historie Bohumín. Památkově chráněný bunkr Na trati si budou moci návštěvníci prohlédnout v sobotu 26. srpna až po setmění a v jeho blízkosti si dokonce mohou připravit večeři.

Bohumín: Historici lákají na noční prohlídku bunkru a opékání špekáčků
Foto: wikipedia
Popisek: Bohumín - Náměstí T. G. Masaryka

„Loni jsme tuto akci pořádali poprvé a měla nečekaný ohlas. Večerní prohlídka bunkru má totiž úplně jinou atmosféru. Proto letos prázdninovou rozlučku zopakujeme. Bunkr zpřístupníme až do desáté hodiny večerní. Návštěvnici se mohou těšit na promítání dokumentu o rekonstrukci objektu, komentované prohlídky interiéru a posezení u ohniště,“ zve Michal Hejda z Klubu vojenské historie Bohumín. Každý, kdo se na akci chystá, by se měl vybavit špekáčky, buřty či klobásami, protože se bude opékat.

Pro netradiční prohlídku platí obvyklé vstupné, tedy padesátikoruna pro osoby starší 15 let, děti vstupné neplatí a i focení je zdarma. Bližší informace najdou lidé na webu klubu a také na jeho facebookové stránce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

16:14 Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

Vydat se blíž k lidem a oslovit je jako potenciální návštěvníky Kroměříže v jejich domovském prostře…