Bohumín: Městem projde masopustní průvod masek

14.02.2023 21:23 | Tisková zpráva

Masopustní veselí ovládne centrum Bohumína. Průvod maškar vyrazí od budovy základní umělecké školy v Žižkově ulici, projde pěší zónou a zastaví se na náměstí před radnicí, to vše ve středu 22. února po 10. hodině.

Bohumín: Městem projde masopustní průvod masek
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Medvěd, klibna (kobyla skrývající dvě osoby), bába s nůší, kominík s žebříkem i další maškary. Průvod nabídne pestrou směsici masek a chybět nebude hudební vystoupení.

„V roce 2019 jsme s veselou a energickou tradicí masopustního průvodu v Bohumíně začali a chceme v ní pokračovat. Oslovili jsme všechny školy i školky a další organizace. Přivítáme i širokou veřejnost, která se chce pobavit s námi,“ uvedla ředitelka ZUŠ Bohumín Barbora Kachlová.

Masopustní průvod pořádá základní umělecká škola, K3 Bohumín a spolek Maryška, připojily se bohumínské školy a školky, Centrum sociálních služeb Bohumín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…