Bohumín: Silvestrovský běh nabídne jubilejní dvacáté pokračování

29.12.2018 6:23

Sportovní rok zakončíme v poklusu. Oblíbený Silvestrovský běh v neděli 30. prosince nabídne jubilejní 20. pokračování.

Bohumín: Silvestrovský běh nabídne jubilejní dvacáté pokračování
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Nejlepší závodníci se mohou znovu těšit na originální ceny, dospělí mimo jiné na tyčky salámu nebo lahvinku něčeho ostřejšího. Speciální cenou bude limitovaná edice ručníků s motivem běhu.

Silvestrovský běh je pro širokou veřejnost, tradičně nabízí starty pro nejmenší děti, školáky, dospělé i seniory. Trasy jsou dlouhé od 80 do 2100 metrů.

„Při pohledu na číslovku letošního ročníku je nám všem jasné, jak ten čas rychle letí. V areálu hobbyparku parku Petra Bezruče v Bohumíně se sejdeme podvacáté. Nostalgicky trochu zavzpomínáme na uplynulé dvě desetiletky, ale hlavně se budeme dívat kupředu, protože nás čekají zajímavé běžecké souboje. Nejlepší závodníci získají náš klubový ručník, stylově k výročí,“ říká za organizátory Ondřej Veselý.

Prezentaci zahájí v 15:15 a první start je naplánován na 16. hodinu, kdy se na trať vydají nejmladší účastníci (ročník 2013 a mladší). Vše vyvrcholí během dospělých a následným ohňostrojem, který začne zhruba v 17 hodin.

Silvestrovský běh pořádají Atletický klub Bohumín, Bospor, Sokol Skřečoň, Dům dětí a mládeže Bohumín. Záštitu má rada města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

19:27 Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

Na tradiční zaplétání máje se můžete těšit v sobotu na Masarykově náměstí od 15:45. Zhostí se ho fol…