Bohumín: Vodáci odemknou meandry koncem června, rezervujte si loď včas

17.06.2018 14:55

Jen necelé dva týdny dělí vodáky od zahájení sezóny na řece Odře u Bohumína. Mezinárodní odemykání hraničních meandrů, spojené s hromadným splutím řeky, se uskuteční v sobotu 30. června. Lodě si rezervujte už nyní.

Bohumín: Vodáci odemknou meandry koncem června, rezervujte si loď včas
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Čeká na vás sedmikilometrová plavba přírodním klenotem. Sraz účastníků bude od 9:30 do 10 hodin u nástupního místa ve Starém Bohumíně (u starého hraničního mostu). Vodáci si rezervované lodě vyzvednou v městské půjčovně, která je umístěna v areálu objektu Pod Zeleným dubem na náměstí Svobody. Start plavby ze Starého Bohumína do polského Zabełkowa bude v 10 hodin. Akce se uskuteční při průtoku vody do 60 m3/s.

Rezervace míst a typu lodí z městské půjčovny pro akci „Odemykání meandrů“ zajistíte e-mailem ZDE, tel. 596 092 111, do 27. června 2018 do 15:00 hod. Na start a z cíle plavby se všichni účastníci akce dopravují individuálně, doprava půjčených lodí je v režii pořadatelů.

„Vodáckým odemykáním uvedeme do provozu městskou půjčovnu lodí, která bude fungovat o víkendech a svátcích od 1. července do 28. září. S výjimkou akcí odemykání a zamykání meandrů si zájemci mohou lodě rezervovat on-line na webu Bohumína v sekci Volný čas, rezervace lodí,“ informovala Miroslava Šmídová, vedoucí organizačního odboru bohumínské radnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

19:06 Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

Výsledkem česko-bavorsko-saského summitu o přeshraniční dopravě, který se za účasti českého ministra…