Bohumín má svou originální vánoční pohlednici

09.11.2021 7:35 | Tisková zpráva

Klasika, závan nostalgie. Bohumín pokračuje v tradici a uvádí do rodiny tematických vánočních pohlednic s motivy města nového člena.

Bohumín má svou originální vánoční pohlednici
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Originální vánoční pozdrav 2021 z Bohumína zakoupíte v radničním infocentru od pondělí 8. listopadu. Autorem návrhu je fotograf Jiří Spáčil.

Novince vévodí pohledy do zasněžených ulic centra města. „Pohlednici vydáváme v nákladu 500 kusů. Cena za kus jsou 4 koruny,“ informovala Marta Kubínková z infocentra bohumínské radnice. Dodala, že zájemci si stále můžou zakoupit také pohlednicové vánoční pozdravy z minulých čtyř edicí.

Bohumín

Pohlednici formátu 10,5 krát 14,5 centimetrů zakoupíte v radničním infocentru (budova A, přízemí), otevřeno má v pondělí a ve středu od 7 do 17 hodin a v úterý, středu a pátek od 7 do 14 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…