Boskovice: Sportovní hala může stát v Červené zahradě

25.06.2020 13:07

V úterý 23. 6. 2020 schválili zastupitelé města Boskovice na svém 10. jednání dva důležité body, a to odkup pozemků v areálu Červená zahrada a revokace umístění sportovní haly na ulici Hybešova.

Boskovice: Sportovní hala může stát v Červené zahradě
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

Na svém 10. jednání v úterý 23. června schválili zastupitelé města Boskovice dva důležité body. Bod č. 30 Odkup pozemků v areálu Červená zahrada a bod č. 31 Revokace umístění sportovní haly na ulici Hybešova. Tím vytvořili podmínky pro realizaci studie, která počítá s výstavbou sportovní haly v areálu Červené zahrady na pozemcích po hotelu Velen.

Nákup pozemků za 30 mil. korun + pozemek na ulici Absolonova od soukromého vlastníka schválilo 26 zastupitelů z celkového počtu 27.

Možnou celkovou podobu areálu Červená zahrada i s využitím nově získaných pozemků počítá Varianta 1 Architektonicko-urbanistické studie sportovního areálu Červená zahrada 2020, kterou zpracovali Zdeněk Fránek a Martina Hamrová ze společnosti FRANEK ARCHITECTS s.r.o. Brno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…