Brno: Město sbírá výtvarné potřeby pro děti, vyrůstající bez rodin

03.01.2022 13:25 | Tisková zpráva

Jak lépe zahájit nový rok než dobrým skutkem? Město vyhlašuje už pátý ročník lednové sbírky, která pomáhá organizacím starajícím se o děti v Brně. Letos se zaměří na výtvarné potřeby. Tvořit s nimi pak budou děti z Klokánku, Chovánku a dětského domova Dagmar.

Brno: Město sbírá výtvarné potřeby pro děti, vyrůstající bez rodin
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Pastelky, kreslicí i barevné papíry nebo výkresy, plastelíny, lepidla, tempery a vodové barvy nebo chlupaté drátky a nalepovací očka – zkrátka jakékoli výtvarné potřeby, které se hodí na tvoření s dětmi, sbírá od 3. ledna Magistrát města Brna. Vybrané předměty poputují k příspěvkovým a neziskovým organizacím, které pomáhají dětem ve městě – konkrétně k dětskému domovu Dagmar, Fondu ohrožených dětí Klokánek a dětskému centru rodinného typu Chovánek.

plakát

Sbírku, která má podpořit různorodé brněnské organizace věnující se dětem, vyhlašuje město v lednu už popáté – po hračkách, knihách nebo pyžamech letos padla volba na výtvarné potřeby. Donést je lze do konce ledna na Odbor zdraví Magistrátu města Brna (Dominikánské nám. 3) nebo na vrátnice Chovánku (Vejrostova 8, Bystrc) či Klokánku (Michalova 4, Líšeň); otevírací dobu jednotlivých sběrných míst najdete v přiloženém letáku. Přijímány budou pouze nové věci.

(zdroj: brno.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…