Brno: Nejrychlejší řešitelé šifrovací hry řádili v Lužánkách

14.05.2018 8:36

Paddleboardy, zorbovací koule a další atrakce si dnes užili zástupci nejrychlejších týmů, které se zapojily do šifrovací hry Brno, co není. Bazén za Lužánkami si na dvě hodiny vyzkoušel roli akvaparku, do kterého se definitivně rozroste v několika letech.

Brno: Nejrychlejší řešitelé šifrovací hry řádili v Lužánkách
Foto: brno.me
Popisek: Park Lužánky

Třetí kolo šifrovací hry Brno, co není, odstartovalo před týdnem. Na nejúspěšnější týmy čekala odměna. Opět měla podobu nevšedního zážitku, tematicky spojeného se strategickým projektem města. Po Plotní a Janáčkově kulturním centru se tentokrát vztahovala k lužáneckému akvaparku. 

Současný plavecký bazén se na dvě hodiny proměnil v zábavnou vodní zónu plnou atrakcí, od skluzavek a nafukovacích kol přes paddleboardy až k lákadlu největšímu – zorbovací kouli. „Určitě tady vyzkoušíme všechno, je to super,“ těšil se Ondřej Zábojník z týmu s poetickým názvem Vořežpruti. Celý bazén se všemi zábavními prvky měli hráči na dvě hodiny jen pro sebe. 

Další hra vypukne za týden. Jaký strategický projekt poodhalí tentokrát, zůstává zatím tajemstvím. Město téma přiblíží až v půli týdne. Současní řešitelé se ale na novinku těší už teď. „Necháme se překvapit, co to bude, ale určitě bychom rádi hráli i dál,“ plánuje Kristýna Žáčková z týmu Housenek. Hra je podle ní dostupná pro každého. „Pár šifrovacích her jsme už dříve hráli, ale nijak moc. Některé úkoly jsou těžší, ale v zásadě nám to nepřijde až tak náročné. Určitě se to dá zvládnout i bez zkušeností,“ prohlašuje.

Bazén za Lužánkami se už na začátku příštího roku rozšíří o novou wellness zónu. Do dvou let ke stávajícímu 50metrovému bazénu přibude ještě nový, 25metrový. Postupně by se měly stát součástí celého akvaparku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…