Bruntál: Začíná rekonstrukce části kanalizace

24.08.2013 12:34

Město Bruntál, prostřednictvím odboru správy majetku, kultury a rozvoje města, informuje o rekonstrukci kanalizace v části města a žádá v této souvislosti veřejnost o shovívavost.

Bruntál: Začíná rekonstrukce části kanalizace
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Od pondělí 19. srpna tohoto roku začala na ul. Okružní – Na Kopečku v Bruntále, v úseku od křižovatky ul. Partyzánská po křižovatku ul. Květná, rekonstrukce stávající jednotné kanalizace, včetně  přípojek. Investorem akce je město Bruntál.

Stavební práce jsou plánovány do konce tohoto roku. Součástí akce je i celoplošná obnova dotčené komunikace, včetně kolmého stání před Domovem Pohoda a přilehlých chodníků. V současnosti zde začala i rekonstrukce vodovodního řadu, kde investorem akce je společnost VaK Bruntál a.s.

Na základě výše uvedeného prosíme o strpení a spolupráci z hlediska omezené dopravní obslužnosti, která bude zajištěna v rámci možností stavby a vymezena přenosným dopravním značením.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mubruntal.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…