Bruntál: Zastupitelé pro potravinářský podnik. Schválili prodej pozemků

18.12.2017 15:13

Bruntálští zastupitelé dali zelenou uskutečnění záměru vybudování nového potravinářského podniku na území města. Schválili prodej pozemků společnosti taneco a. s., která v Bruntále plánuje zrealizovat svůj podnikatelský záměr a postavit zde závod, jenž se v budoucnu může stát významným místním zaměstnavatelem.

Bruntál: Zastupitelé pro potravinářský podnik. Schválili prodej pozemků
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Společnost taneco a.s. se sídlem v Krnově projevila zájem o pozemky v celkové výměře 8,47 hektarů v nezastavěné západní části města (ulice U Stadionu). Na pozemcích chce vybudovat a provozovat závod na prvovýrobu a zpracování produkce ryb a zeleniny do potravinových produktů. V podniku by v budoucnu – podle záměru – mohlo najít uplatnění až 235 zaměstnanců.

Zastupitelé v úterý 12. prosince hlasovali o schválení prodeje pozemků a také o uzavření smlouvy o budoucí smlouvě kupní mezi městem a firmou taneco a.s. Cena pozemků byla znaleckým posudkem stanovena na 29,645 milionů korun, které se v případě uskutečnění prodeje stanou příjmem rozpočtu města.

Pro prodej pozemků hlasovalo všech 22 hlasujících zastupitelů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…