Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 obnovuje provoz v jeslích Hřebenka

18.05.2020 8:38

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 v pondělí 18. května 2020 obnovuje provoz v jesličkách Hřebenka. „Po dobu uzavření provozu pracovnice jeslí rozhodně neodpočívaly. Neměly na to čas. Pro malé návštěvníky jeslí a jejich absolventy, kteří v červnu slavnostně ukončí docházku v jeslích a nastoupí do mateřských škol, připravily příjemné prostředí k pobytu a ke hře. Nově vyzdobily interiéry, ale i hernu na venkovní terase, kde vykvetla krásná květinová zahrádka mezi herními prvky,“ uvádí radní JUDr. Petr Lachnit.

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 obnovuje provoz v jeslích Hřebenka
Foto: Praha 5
Popisek: Pracovníci Centra sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 připravují Jesle Hřebenka k otevření

Jesličky májí pro děti přichystaný rozmanitý program, který je nejen pobaví, ale rovněž se i něco nového dovědí a naučí. Formou zážitkové pedagogiky si zahrají na zvířátka ze ZOO a také si vyzkouší zahrát na různá povolání včetně povolání svých rodičů. S našimi dětmi oslavíme i jejich velký dětský den se soutěžemi a hrami. Máme přichystány další nové zábavné disciplíny i s odměnami pro děti a řadu dalších překvapení. Chceme s dětmi hodně sportovat i venku, využijeme k tomu naši krásnou zahradu, která nabízí spoustu aktivit, ale i terasu s herními prvky a nádhernou oboru Palata s jezírky a zvířecí farmou.

V jeslích Hřebenka budou také probíhat zápisy dětí ve dnech od 25. do 29. května 2020. Pokud rodiče čeká zpětné zařazení do pracovního procesu nebo uvažují o postupném zvykání dítěte v dětském kolektivu, mohou využít zápisů pro přijetí od září 2020 v našich jesličkách.

Jesle navazují na péči v rodině, kterou doplňují a napomáhají uspokojovat přirozené potřeby dítěte. Děti mají k dispozici herny, vybavené moderními herními prvky, samostatnou ložnici ke klidnému odpočinku a sociální zařízení. Do jesliček přijímáme děti ve věku od 15 měsíců do 3 let věku.

Pokud uvažujete o zápisu svého dítěte do našich jeslí, můžete vše projednat s vedoucí p. Bc. Mrózkovou. V případě dotazů ji kontaktujte na tel.: 774 246 007, 257 221 454 nebo emailem mrozkova@csop5.cz. Bližší informace také naleznete na www.csop5.cz. Naše zařízení má jako obvykle i prázdninový provoz a umožňuje obstarat děti i v létě, což je pro rodiče velkou výhodou zejména v době, kdy museli se svými dětmi zůstat doma v rámci mimořádných opatření. Prostě se společně budeme s dětmi těšit i na prázdniny, během nichž na ně čekají krásné hrané pohádky s překvapením. Rozloučíme se s dětmi, které půjdou v září do mateřských škol, skvělým a zdravým piknikem s malým dárečkem pro každého.

Věříme, že i letos bude přechod do školky pro děti příjemný. Nemusí se nijak zvlášť připravovat, vždyť jsou 'absolventy' jesliček Hřebenka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…