Česká Lípa: Mimořádná pomoc seniorům

18.03.2020 6:32

Prosíme všechny, kteří mohou, aby v této době pomáhali především seniorům, kteří se nemohou obrátit na svoji rodinu, přátele nebo sousedy. Pokud víte o seniorovi, který se v této době ocitl bez pomoci, prosíme, informujte jej o možnosti využití naší českolipské pečovatelské služby.

Česká Lípa: Mimořádná pomoc seniorům
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Na letáčku níže najdete všechny potřebné informace. 

Ačkoli se snažíme rozšiřovat letáček přes všechny naše informační kanály, rádi bychom jej také roznesli do schránek. Prvních 5. 000 letáčků bude k dispozici ve středu. Všichni, kteří by chtěli s roznosem letáčků pomoci, si je mohou vyzvednout ve středu 18. března od 9:00 do 12:00 na odboru sociálních věcí a zdravotnictví v Děčínské ulici (budova mezi soudem a finančním úřadem). Každý dobrovolník našim pracovnicím nahlásí, kam letáčky roznese – ideálně v jeho bydlišti – a my budeme hlídat, abyste se nedublovali. 

Všechny dobrovolníky prosíme, aby vstupovali pokud možno jednotlivě a měli zakrytá ústa a nos. Děkujeme všem, kteří se nám rozhodnou pomoci!!! Moc si toho vážíme. Všichni dobrovolníci, kteří by chtěli pomoci přímo se zajištěním služeb, prosíme ozvěte se na tel. číslo 604 735 418. 

Hlavně a především chceme poděkovat našim pracovnicím pečovatelské služby a příspěvkové organizace Sociální služby. Jste naše hvězdy, díky!

Služba platí jen pro občany České Lípy a všech přidružených obcí. Občané jiných měst a obcí se mohou obracet na svoje radnice, k dispozici je také sdružení Adra nebo Farní charita Česká Lípa. 

Letáček ke stažení ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…