Česká Lípa: Podělte se s námi o minulost

09.07.2019 6:32

Město Česká Lípa připravuje u příležitosti letošního 30. výročí „Sametové revoluce“ výstavu a krátký dokument, kde chce připomenout listopadové události roku 1989 i to, jak Česká Lípa vypadala na přelomu 80. a 90. let minulého století.

Česká Lípa: Podělte se s námi o minulost
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Obracíme se proto na českolipskou veřejnost s prosbou o zapůjčení dobových snímků z této doby, případně jiné tiskoviny a dokumenty, které vlastní ve svých osobních archivech. Za tuto laskavost předem děkujeme.

Fotografie či další dokumenty můžete až do konce srpna přinést osobně na Regionální turistické informační centrum (čp. 2, náměstí T.G.M.), kde si je pracovnice infocentra naskenují a zase vám je vrátí. Případně je můžete v elektronické podobě zasílat e-mailem s označením „Náš rok 1989“ na adresu ZDE nebo ZDE. Ve zprávě prosím uveďte, kdy a kde byl snímek pořízen a zda chcete, aby u popisku k fotografii bylo uvedeno i vaše jméno, jako zdroje, ze kterého jsme dobový snímek získali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…