Česká Lípa: V ZŠ Jižní vznikne nová třída pro mateřinku

25.12.2021 11:57 | Tisková zpráva

Nová třída mateřské školy pro 25 dětí včetně šatny, lehárny a sociálního zázemí vznikne v nevyužívaných prostorách ZŠ a MŠ Jižní na Holém vrchu.

Česká Lípa: V ZŠ Jižní vznikne nová třída pro mateřinku
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Prozatím se tato třída nachází v pavilonu E v nedaleko stojící ZŠ Speciální Jižní. Přesunutím této třídy přímo do budovy základní a mateřské školy se speciální škole uvolní prostory, které v budoucnu využije pro potřeby hendikepovaných dětí.

Díky stavebním úpravám se tak všechny třídy ZŠ a MŠ Jižní budou konečně nacházet ve stejné budově. Zakázku na stavební úpravy získala firma VERSANA s.r.o. za cenu 6,65 mil. Kč, což je cena o zhruba 1,1 mil. Kč nižší, než byl předpoklad.

Předmětem zakázky je kromě samotné vestavby třídy pro mateřskou školu také vybudování nového přístupového chodníku ke třídě, oplocení a vybavení zahrady a atria školy novými herními prvky pro děti. Hotovo by mělo být za zhruba půl roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …