Česká Lípa: V ZŠ Jižní vznikne nová třída pro mateřinku

25.12.2021 11:57 | Tisková zpráva

Nová třída mateřské školy pro 25 dětí včetně šatny, lehárny a sociálního zázemí vznikne v nevyužívaných prostorách ZŠ a MŠ Jižní na Holém vrchu.

Česká Lípa: V ZŠ Jižní vznikne nová třída pro mateřinku
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Prozatím se tato třída nachází v pavilonu E v nedaleko stojící ZŠ Speciální Jižní. Přesunutím této třídy přímo do budovy základní a mateřské školy se speciální škole uvolní prostory, které v budoucnu využije pro potřeby hendikepovaných dětí.

Díky stavebním úpravám se tak všechny třídy ZŠ a MŠ Jižní budou konečně nacházet ve stejné budově. Zakázku na stavební úpravy získala firma VERSANA s.r.o. za cenu 6,65 mil. Kč, což je cena o zhruba 1,1 mil. Kč nižší, než byl předpoklad.

Předmětem zakázky je kromě samotné vestavby třídy pro mateřskou školu také vybudování nového přístupového chodníku ke třídě, oplocení a vybavení zahrady a atria školy novými herními prvky pro děti. Hotovo by mělo být za zhruba půl roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…