Česká Lípa má nový web

29.08.2022 13:57 | Tisková zpráva

Přehlednější, intuitivnější a jednodušší na orientaci je nový web města Česká Lípa. Na titulní straně webu občané nově najdou dvanáct sekcí, které obsahují odkazy, které občané na městském webu hledají nejčastěji.

Česká Lípa má nový web
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Nový web má modernější vzhled, je přizpůsobený pro zobrazování na mobilních zařízeních a nově obsahuje i další jazykové mutace a zbrusu novou sekci, která se zaměřuje na investice města. Nový web byl nasazen v pondělí 29. srpna ráno, občané jej najdou pod stejnou adresou jako nyní (ZDE).

Anketa

Hlasoval/a byste jako poslanec/poslankyně pro vyslovení nedůvěry vládě?

98%
1%
hlasovalo: 38963 lidí

„V průběhu času jsme dostávali podněty od občanů, že web města je nepřehledný a těžko se jim na něm orientuje. Starý web již máme šest let a usoudili jsme, že by bylo dobré provést zásadnější změny. Zcela nová je titulní strana webu a kompletně se proměnil vzhled webu. Věřím, že bude náš web pro občany příjemnější a snáze na něm najdou to, co potřebují. Úprava webových stránek je další z kroků, jak chceme být k občanům otevřenější a přístupnější,“ uvedla starostka města Česká Lípa Jitka Volfová.

Na titulní straně webu nově občané najdou sekci nazvanou „Projekty města“. V této sekci najdou důležité informace o dokončených investicích města, velkých projektech v realizaci a projektech, které město chystá. U každého z nich by měly být informace pravidelně aktualizovány, takže občané budou vždy vědět, v jakém stádiu se konkrétní projekt nachází.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…