Česká Třebová: Kvůli rekonstrukci se zavádějí objízdné trasy

23.03.2020 16:59

Vzhledem k tomu, že v průběhu letošního roku bude v ulicích Podbranská a Lidická probíhat stavba nového mostu přes řeku Třebovku, rekonstrukce vozovky, chodníků a výměna veřejného osvětlení, byla pro termín 23. března – 30. října 2020 určena následná objízdná trasa, která začíná při příjezdu od místní části Skuhrov přejetím mostního provizoria v ulici Lidická.

Česká Třebová: Kvůli rekonstrukci se zavádějí objízdné trasy
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Následně bude pokračovat po přejetí přes řeku odbočením vlevo a ulicemi nábřeží Míru, Bezděkov a U Podhorky, kde bude napojení na silnici I/14 s možností vydat se na Svitavy, nebo pokračovat až na světelnou křižovatku na Tyršově náměstí a dále na Ústí nad Orlicí, nebo odbočit směrem na Litomyšl.

Objízdná trasa je po celé své délce obousměrná. V některých úsecích (nábřeží Míru, Bezděkov a U Podhorky) bude platit dočasné omezení rychlosti na 30 km/h a zákaz zastavení. Po dobu uzavírky ulice Podbranská bude zachována možnost sjezdu ze Starého náměstí na nábřeží Míru ulicí Lidická. Rovněž bude zachován také vjezd do ulice Chmelnice. Objízdná trasa platí i pro autobusové linky na trase Česká Třebová – Skuhrov – Ostrov – Lanškroun, které budou v období od 1. dubna do 30. června ovlivněny také uzavírkou silnice II/315 mezi Skuhrovem a Lanškrounem. Objízdná trasa bude v tomto případě vedena přes Knapovec, Dolní Houžovec, a obec Horní Dobrouč. Všechny investiční akce v ulicích Podbranská a Lidická jsou jejich investory, kterými jsou Pardubický kraj a město Česká Třebová, jsou naplánovány tak, aby stavební práce a s nimi spojené dopravní uzavírky žádným způsobem neovlivnily průběh jubilejní šedesáté Jabkancové pouti, která se odehraje v listopadu letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…