České Budějovice: Afričtí tanečníci už zítra!

08.07.2013 12:55

Devítičlenná taneční skupina IYASA (Inkululeko Yabatsha School of Arts) z Bulawaya v Zimbabwe se v rámci svého evropského turné opět vrací do Českých Budějovic. Vystoupí v úterý 9. července nejprve od 18:00 hodin na náměstí Přemysla Otakara II. a od 20:00 hodin na nádvoří radnice.

České Budějovice: Afričtí tanečníci už zítra!
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Přiváží opět představení plná písní, tanců, rytmů a scén inspirovaných africkou lidovou kulturou, která vás uchvátí svým spádem, provedením a svou bezprostředností. Představení Africa alive spojuje svět tradiční africké lidové hudební a taneční kultury se současným životem na africké vesnici, ale i ve větších městech. O zcela novou choreografii se postaral umělecký vedoucí souboru, pan Innocent Dube.

Studenti a učitelé soukromé umělecké školy ze zimbabwského Bulawaya, která byla založena v roce 1998 jako taneční a divadelní škola a má v současnosti 60 učitelů a žáků, nalezli v minulých letech v Jindřichově Hradci svůj druhý domov. Pobyt na jihu Čech proto považují vždy za nejkrásnější část turné po Evropě a těší se na setkání s mnoha přáteli, obdivovateli a fanoušky, které si u nás při minulých vystoupeních získali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: c-budejovice.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: V lázeňských lesích se otevřou trasy pro sjezd na horských kolech

19:27 Karlovy Vary: V lázeňských lesích se otevřou trasy pro sjezd na horských kolech

V sobotu 8. června bude zahájen provoz sjezdové trasy pro horská kola u Goethovy vyhlídky v Karlovýc…