České Budějovice: Autogramiády zpestří adventní čas ve městě

12.11.2018 10:47

Několik autogramiád připravuje na podzimní a předvánoční čas IGY Centrum – největší společenské a obchodní centrum v Jihočeském kraji, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP. Zájemcům podepíší své knihy například známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, scénárista a herec Zdeněk Svěrák nebo youtuber Martin Carev.

České Budějovice: Autogramiády zpestří adventní čas ve městě
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

V pátek 16. 11. se  od 17:00 v prodejně Knihy Dobrovský v IGY uskuteční autogramiáda Martina Careva, který vystupuje na YouTube pod přezdívkou Jmenuju Se Martin. Vydal knihu o cestování s názvem Cesty Mýho Života. „Martin má bohatou zásobu cestovatelských zážitků, a tak se v knize dočtete o cestách stopem, potápění se žraloky i návštěvě afrického safari,“ uvedla Pavlína Jandová, marketingová manažerka IGY Centra.

V úterý 4. 12. od 17:30 na stejném místě představí své knihy o vaření Zdeněk Pohlreich. Podepíše knihu Fresh kuchyně, která se vyznačuje lehkými a zdravými recepty. Podle známého šéfkuchaře jsou už dávno pryč časy, kdy bylo kolečko rajčete a salátu tou jedinou „fresh“ věcí na talíři. Jeho receptům nechybí nápaditost a sexappeal.

Jedna z nejznámějších českých youtuberek Bé Ha, která stojí za blogem Stylewithme, zase podepíše zájemcům svou Vietnamskou kuchařku, a to ve čtvrtek 6. 12. od 17:00. Jelikož je Bé Ha původem Vietnamka, představuje řadu tradičních vietnamských receptů, které jí pomohla sepsat její maminka. „Velkou výhodou této knihy je, že bát se nemusí ani ti méně zruční nebo hodně zaneprázdnění kuchaři – čekají na vás i zjednodušené verze receptů, které vykouzlíte opravdu velmi snadno,“ řekla Pavlína Jandová.

V sobotu 15. 12. připravuje IGY autogramiádu knihy Zdeňka Svěráka s názvem Strážce nádrže. Kniha pojednává o tom, jak si starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. „Veškeré informace o akcích v IGY mohou zájemci sledovat na našem webu (ZDE) nebo na sociálních sítích Facebook a Instagram,“ doplnila Pavlína Jandová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…