České Budějovice: Centrum IGY má za sebou rekordní rok

15.01.2019 10:02

Necelých 6 milionů zákazníků zavítalo v roce 2018 do IGY Centra – největšího obchodního a společenského centra v Jihočeském kraji, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP. To je v dosavadní historii centra, které se začalo stavět před 15 lety, rekord.

České Budějovice: Centrum IGY má za sebou rekordní rok
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Je to jakoby naši loňští návštěvníci sto padesátkrát zaplnili náměstí Přemysla Otakara II., nebo pokud by se postavili fronty, dosáhla by od našeho IGY přes celou západní Evropu až k nejzápadnějšímu místu v Portugalsku,“ uvedla marketingová manažerka IGY Centra Pavlína Jandová. Nejvíce, třicet tisíc návštěvníků, přišlo 20. prosince. Vysokou návštěvnost zaznamenalo IGY i během svátku svatého Valentýna, dále během otevření nové a větší prodejny NEW YORKER na začátku dubna, na konci i na začátku školního roku, při příležitosti Kabelkového veletrhu i Dnů Marianne a v rámci BLACK FRIDAY v listopadu. „Nejsilnějšími měsíci byly listopad a prosinec, a to samozřejmě kvůli předvánočním nákupům, ale i díky originální vánoční výzdobě, která lákala sama o sobě ,“ řekla Pavlína Jandová.  

K vysoké návštěvnosti přispělo také multikino CINESTAR. Diváci měli především zájem o zhlédnutí Bohemian Rhapsody a zaujal je i český film Po čem muži touží a AVENGERS: INFINITY WAR.  

V největším obchodním centru v kraji je v současnosti 120 obchodů a značek, restaurace a kavárny, dětský koutek, parkoviště pro 700 aut a pracuje tam více než 800 osob. V roce 2018 přibyly obchody CCC, NEW YORKER, ROCK POINT a XIAOMI, podařilo se otevřít RUNNING SUSHI HOUSE a originální ROYAL WAFFLE. IGY Centrum rozšířilo i nabídku finančních služeb v podobě ČPP a RAIFFEISENBANK, které letos doplní ještě AIR BANK. Nabídku IGY dotvořilo otevření lékárny TETA, která je jako jediná lékárna v centru města otevřena do pozdních večerních hodin.  

„I letos budeme pokračovat ve zlepšování služeb pro návštěvníky centra. Vedle pestré nabídky obchodů a značek neustále pracujeme na zvyšování komfortu. Chceme, aby pro ně byla návštěva IGY ve všech ohledech příjemným zážitkem,“ doplnila Pavlína Jandová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…