České Budějovice: Lidé se svěřili se svými problémy, radnice děkuje

29.12.2011 14:59

Měsíc listopad byl ve znamení sbírání dat pro plánování sociálních služeb. Dotazníky byly připraveny nejen pro uživatele sociálních služeb, ale také pro širokou veřejnost.

České Budějovice: Lidé se svěřili se svými problémy, radnice děkuje
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Naší snahou bylo do plánování aktivně zapojit co nejvíce lidí. Ptali jsme se na jejich problémy i na zkušenosti se sociálními službami. Dotazníky vyplnilo přes dva tisíce občanů, několik desítek využilo možnosti vyplnit dotazník v elektronické podobě. Všem aktivním účastníkům patří velké poděkování,“ říká náměstek primátora Petr Podhola a upřesňuje, že nyní jsou dotazníky vyhodnocovány a vzniká analytická část strategického dokumentu, Rozvojového plánu sociálních služeb.

„Řešením získaných dat a informací se budou v příštím roce zabývat pracovní skupiny rozvojového plánování, v nichž jsou zastoupeni zástupci města, odborníci z řad poskytovatelů sociálních služeb, ale také jejich uživatelé. Na konci roku 2012 bude dokument připraven k veřejnému projednávání a připomínkování,“ dodává náměstek.

„Veškeré informace o procesu plánování a vznikajícím dokumentu jsou uvedeny na webových stránkách projektu rpps.c-budejovice.cz. Rozvojový plán sociálních služeb vzniká za finanční podpory Evropského sociálního fondu, Operačního programu lidské zdroje a zaměstnanost,“ doplňuje koordinátorka plánování sociálních služeb Šárka Kovárnová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: c-budejovice.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.