České Budějovice: Město má nové digitální povodňové plány

11.02.2012 14:46

Dva nové digitální povodňové plány, města České Budějovice a správního obvodu obce s rozšířenou působností, si lidé mohou prohlédnout na webových stránkách města www.c-budejovice.cz. Rychlý odkaz najdou na úvodní stránce webu ve sloupci vpravo.

České Budějovice: Město má nové digitální povodňové plány
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Lidé tak mají možnost podívat se třeba na to, jestli je jejich nemovitost ohrožena povodní. Neveřejná část plánu je ale oddělena heslem a slouží především pro členy povodňové komise,“ přibližuje primátor Juraj Thoma s tím, že oba plány jsou základním dokumentem při řízení ochrany před povodněmi, takže obsahují popisy činností, kontakty, hodnoty stupňů povodňové aktivity a velmi důležitou a potřebnou mapovou část.

„Před nedávnem byli uživatelé proškoleni, až do konce března bude dokument připomínkován. S celkovou revizí plánu, kde budou zohledněny další již dokončené akce, počítáme koncem dubna,“ doplňuje Petra Kamišová z oddělení krizového řízení.

Projekt, který byl spolufinancován z Operačního programu životního prostředí stál celkem 715 200 korun, z toho město zaplatilo 265 200 korun, částka 450 000 korun je z grantu. Digitalizace byla ukončena v prosinci 2011.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: c-budejovice.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…