České Budějovice: Na restart cestovního ruchu půjde v roce 2021 milion

27.01.2021 16:43

Rada města schválila dne 25. ledna 2021 záměr poskytnutí jednoho milionu korun na realizaci projektu s názvem Restart cestovního ruchu v Českých Budějovicích v roce 2021 destinačnímu managementu Českobudějovicko – Hlubocko.

České Budějovice: Na restart cestovního ruchu půjde v roce 2021 milion
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Podpora projektu spočívá v příspěvku pro ubytované ve formě slevových voucherů, který mohou zájemci získat na webových stránkách ZDE. Výše slevy je 30% z té původní, maximálně 300 korun na osobu a noc. V loňském roce měl tento restart v podobě Léta v jižních Čechách poměrně úspěch. A na to bychom samozřejmě rádi navázali. Koronavirová pandemie ukázala, že pokud to situace dovolí, tak lidé jezdí na dovolené častěji po své vlasti a jih Čech bývá jejich oblíbenou destinací. Od slevového programu pro ubytování v našem městě si slibujeme větší návštěvnost a chceme všem hostům nabízet prostřednictvím destinačního managementu také atraktivní program. Máme ambice turisty zaujmout natolik, že se k nám budou často a rádi vracet,“ říká náměstek primátora Viktor Vojtko a zároveň dodává, že slevový program musí ještě schválit zastupitelé.

Na programu jednání bude 8. února 2021.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…