České Budějovice: Názorová mapa cílí na historické jádro

01.09.2020 16:43

V názorové mapě může veřejnost do 22. září 2020 vyjádřit své vnímání dopravního uspořádání a jako chodec, cyklista či řidič upozorňovat na různá místa v centru města, která by se dala změnit či jakkoliv vylepšit.

České Budějovice: Názorová mapa cílí na historické jádro
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Takto získané podněty budou po vyhodnocení došlých názorů následně předány zpracovateli Problémové analýzy a variantního návrhu dopravního řešení v historickém jádru města. Chceme mít na stole dvě studie. Jedna navrhne dopravní řešení a druhá využívání ulic, protože každá z nich má svoji funkci a z toho vyplývající dopravní vytíženost. Řešení pro náměstí a jeho okolí musí být komplexní a jednotlivé kroky na sebe samozřejmě musí logisticky navazovat. Podle mého názoru máme nejkrásnější náměstí v republice a dobře víme, že provozní situace tam není ideální. Existuje mnoho názorů na jeho další využití. Některým lidem se nelíbí auta, další se jich zastávají, většina z nás si dovede představit více zeleně a celkové zklidnění prostoru. Očekávám, že letos na podzim budeme mít potřebné výstupy včetně reakcí obyvatel z názorové mapy, které budeme po jejich shromáždění a zapracování do projektu dopravního řešení uvádět v roce 2021 v život,“ říká náměstek primátora Viktor Lavička.

Anketu najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…