České Budějovice: Nová křižovatka začne fungovat o měsíc dříve, o víkendu bude uzavřená

29.06.2018 8:36

Dobrou zprávou pro všechny řidiče je, že křižovatka Jírovcova x Pekárenská, jejíž kompletní rekonstrukce začala 13. dubna, začne fungovat o měsíc dříve, tedy pravděpodobně už 13. července 2018.

České Budějovice: Nová křižovatka začne fungovat o měsíc dříve, o víkendu bude uzavřená
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Hlavním důvodem stavebních úprav bylo zvýšení bezpečnosti. Místo je velmi frekventované a v minulosti tam docházelo k častým nehodám. Vyslyšeli jsme také přání tamních obyvatel, kteří o úpravy město oprávněně žádali. Rekonstrukce spočívala v rozšíření křižovatky o odbočovací pruhy vlevo do Jírovcovy ulice v obou směrech, frézování a následné úpravě povrchů. Součástí byla i překládka dvou sloupů trakčního vedení a instalace světelného signalizačního zařízení,“ popisuje změny za 11,5 milionu korun náměstek primátora František Konečný s tím, že dokončovací práce místo úplně uzavřou ve dnech od 5. do 8. 7. 2018. Provoz MHD uzavřeným úsekem po Pekárenské bude umožněn.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

22:15 Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

Plzeň zahájila stavbu velkokapacitního parkovací domu se zelenou střechou a stáním pro elektromobily…