České Budějovice: V IGY rozdají tisíc odměn za vysvědčení

28.01.2019 10:46

V největším obchodním a společenském centru v Jihočeském kraji rozdají ve čtvrtek (31. ledna) tisíc odměn za pololetní vysvědčení. Pro odměnu do IGY Centra, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP, si přitom mohou přijít nejen jedničkáři!

České Budějovice: V IGY rozdají tisíc odměn za vysvědčení
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Žáci i studenti se mohou přijít pochlubit svým pololetním vysvědčením do prodejny ALBI, odkud si už od deseti hodin mohou odnést jednu z tisíce odměn. Nezáleží na tom, zda jsou jedničkáři, nebo je baví jiné aktivity víc než škola a výborné známky,“ uvedla marketingová manažerka IGY Centra Pavlína Jandová.

Odměny si vylosují sami žáci. „Připraveny jsou slevy na nákupy, vouchery na cheesburger, volné vstupenky do multikina CINESTAR i skipasy do největšího jihočeského skiareálu Lipno,“ dodala Pavlína Jandová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…