České Budějovice: Vánoce jsou za necelých pět týdnů, lidé pilně nakupují

20.11.2018 10:47

Mobilní telefony s veškerým příslušenstvím, knihy, tradiční rodinné deskové hry, ale i chytré přístroje do domácnosti – to jsou podle obchodníků největší hity letošních Vánoc. Štědrý den je za více než měsíc a lidé už nyní chodí dárky vybírat. Nákupy v českobudějovickém IGY Centru jim navíc zpestřuje velkolepá výzdoba.

České Budějovice: Vánoce jsou za necelých pět týdnů, lidé pilně nakupují
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Zákazníci v těchto dnech už chodí jak pro samotné dárky, tak i pro vánoční dekorace. Vybírají různé ozdoby na stromek, adventní věnce, prostě všechny druhy sváteční výzdoby,“ řekla Pavlína Jandová, marketingová manažerka IGY Centra v Českých Budějovicích.

Největší obchodní centrum v Jihočeském kraji, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP, nabízí nejširší nabídku zboží v celém regionu. Podle každoroční předvánoční nákupní bilance patří mezi nejoblíbenější dárky knihy, elektronika, z hraček pak stavebnice LEGO. „Pod letošním vánočním stromkem se v řadě domácností objeví také elektronická Albi tužka, což je druh interaktivní vzdělávací knihy. Dále pak tradiční rodinné deskové hry a vedle LEGA také herní konzole pro teenagery i dospělé nebo různé robotické hračky pro děti. Hodně oblíbené začínají být i prvky chytré domácnosti, tedy různé termostaty, osvětlení, váhy, fitness náramky pro zdravý životní styl, elektronické koloběžky a skateboardy. Do Vánoc ještě otevře obchod s telefony a veškerým příslušenstvím čínské značky XIAOMI, takže očekáváme zvýšený zájem právě o toto zboží,“ řekla Pavlína Jandová.

Jistotou jsou poukázky na zboží různého zaměření. Vloni zákazníci vybírali zejména poukazy na šperky, oblečení a módní doplňky, ale například i do kina. „Letošní jedničkou jsou mobilní telefony i jejich příslušenství, jejichž prodej nyní rapidně roste,“ dodala marketingová manažerka IGY Centra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…