České Budějovice: Výdej parkovacích karet pro rok 2016

29.11.2015 6:31

Odbor správy veřejných statků českobudějovického magistrátu oznamuje, že od pondělí 30. listopadu 2015 budou vydávány rezidentní a abonentní parkovací karty platné pro kalendářní rok 2016.

České Budějovice: Výdej parkovacích karet pro rok 2016
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Na parkovacích kartách jsou nově vyznačeny modré pruhy, které by měly především usnadnit identifikaci při kontrolách.

Rezidentní karta je určena k parkování na vyhrazených parkovištích v historickém jádru města a oblasti Lannovy třídy pro auta osob s trvalým bydlištěm v této lokalitě. Žadatel za ni zaplatí 2000 Kč a bude mu vydána po předložení občanského a technického průkazu a potvrzení o bezdlužnosti vůči magistrátu.

Abonentní karta je určena k parkování na vyhrazených parkovištích v historickém jádru města nebo oblasti Lannovy třídy pro auta fyzických a právnických osob se sídlem firmy nebo provozovny v těchto místech. Žadateli mohou být vydány maximálně tři parkovací karty, každá za cenu za cenu 15 000 Kč po doložení výpisu z živnostenského listu a potvrzení o bezdlužnosti vůči magistrátu.

Potvrzení o bezdlužnosti vydává finanční odbor, č. dveří  313 – III. patro radnice.

Karty vydává odbor správy veřejných statků, č. dveří 227 – II. patro radnice, ale je ji možné objednat i telefonicky na čísle 386802510 případně na e-mailové adrese: detakovam@c-budejovice.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…