České Budějovice: Zájemci dostanou materiál na zimní posyp

08.01.2021 9:15

Také v letošním roce poskytne město občanům zdarma posypový materiál pro zimní údržbu městských chodníků přilehlých k nemovitostem.

České Budějovice: Zájemci dostanou materiál na zimní posyp
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Na jednu nemovitost bude k dispozici 40 kg čistého písku. Pokud se jedná o bytový dům s více vchody, dostane 40 kg každý vchod. Požadavky na odebrání písku je nutno předat na odbor SVS - správa veřejných statků na telefonní čísla 386 802 502, 386 802 519, 386 802 520 nebo na email fortovas@c-budejovice.cz. Pro poskytnutí posypu je nutno sdělit jméno, adresu a kontaktní telefon,“ říká náměstek primátora Ivo Moravec s tím, že samotný závoz posypu na místo realizuje společnost FCC České Budějovice s.r.o. a předání je prováděno proti podpisu.

V minulém zimním období 2019/2020 bylo zavezeno 199 ks pytlů posypu, tj. 7960 kg písku. Pro bytové domy posyp většinou objednávají hromadně správci dotčených objektů, např. Správa domů s.r.o., KT služby apod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…