České Budějovice se připojí ke Dnům evropského dědictví a představí rodinu Lannů

19.08.2020 18:35

České Budějovice se opět připojují k akci Dny evropského kulturního dědictví a společně s agenturou Kultur-Kontakt mají pro veřejnost připravený zajímavý program na sobotu 12. září 2020.

České Budějovice se připojí ke Dnům evropského dědictví a představí rodinu Lannů
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Letošní ročník bude v klasicistním duchu a také představí váženou rodinu Lannů. Opakovat se budou oblíbené komentované prohlídky v radnici, vodárenské věži i přednášky, například o rezidenci rodu Lannů, nebo o tom, co vyprávějí archivní dokumenty o první polovině 19. století i o klasicistním stavitelství Josefa Sandera. Ve dvoře U Ferusů se návštěvníci mohou zapojit do celodenního programu s názvem I za Napoleona město žilo. Pamatujeme také na rodiny s dětmi, které se mohou vypravit třeba na Pošťáckou pohádku na hřiště BosoNoha. Milovníkům památek a historie každý rok přeji pěkné zážitky, nová poznání a především slunečné počasí,“ říká náměstek primátora Tomáš Bouzek.

Rezervace bezplatných vstupenek je možná už nyní ZDE nebo telefonicky na čísle 386 801 413 s jejich následným vyzvednutím přímo na radnici v Turistickém informačním centru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…