Český Krumlov: Městský úřad obnovuje od pondělí úřední hodiny v plném rozsahu

25.04.2021 17:15

Provoz Městského úřadu Český Krumlov se vrací do běžného režimu. Od pondělí bude veřejnosti přístupný opět každý den.

Český Krumlov: Městský úřad obnovuje od pondělí úřední hodiny v plném rozsahu
Foto: ckrumlov.info
Popisek: Panorama města Český Krumlov

Úřad bude od pondělí 26. dubna 2021 vykonávat veškeré agendy bez omezení, pro komunikaci s klienty ale nadále preferuje elektronickou formu prostřednictvím e-mailu, telefonu, datových zpráv, pošty nebo přes podatelnu.

„K vyřízení záležitostí už sice nebude nutné, aby se klienti objednávali, přesto rezervaci termínu na úřadu doporučujeme. Pro klienty je to pohodlný způsob, nemusí trávit čas čekáním, než na ně přijde řada a mají jistotu, že v objednaný čas se jim bude úředník věnovat,“ uvádí tajemník městského úřadu Radim Rouče.

V úředních hodinách budou volně přístupné obě budovy úřadu, tj. v Kaplické ulici 439 i na náměstí Svornosti 1. Na úřadu i nadále platí přísná hygienická pravidla. Exponovaná místa jako zábradlí, kliky, tlačítka na výtahu a další jsou několikrát denně dezinfikována. Na chodbách jsou také k dispozici dávkovače s dezinfekcí na ruce.

V budovách úřadu platí povinnost dodržování dvoumetrového odstupu od ostatních osob a nošení respirátorů. Přepážková pracoviště jsou vybavena průhlednými bariérami, které chrání pracovníky úřadu i jeho klienty. Samozřejmostí je každotýdenní testování zaměstnanců úřadu na covid-19.

Úřední hodiny od 26. dubna 2021 najdete ZDE. Možnost on-line rezervace návštěvy na úřadu najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…