Český Krumlov: Nezmeškejte možnost získání dotace

27.06.2022 6:32 | Tisková zpráva

Do 30. června běží lhůta podávání žádostí do druhého kola programu podpory kultury. Cílem tohoto dotačního programu je podpora kulturních aktivit v Českém Krumlově.

Český Krumlov: Nezmeškejte možnost získání dotace
Foto: ckrumlov.info
Popisek: Panorama města Český Krumlov

Pokud organizujete nebo plánujete organizovat kulturní projekty pro širokou veřejnost nebo reprezentujete město svou organizací, spolkem nebo souborem na přehlídkách, soutěžích a festivalech doma i v zahraničí, neváhejte podat svou žádost.

Druhé kolo podávání žádostí v oblasti kultury se týká těchto opatření:

1.4. Kulturní projekty pro širokou veřejnost Podpora projektů rozšiřujících kulturní nabídku města Český Krumlov. Město Český Krumlov by uvítalo zájem žadatelů o projekty v oblasti výtvarného umění.

1.5. Reprezentace města Podpora místních kulturních organizací, souborů, spolků při reprezentaci města Český Krumlov na přehlídkách, soutěžích a festivalech v České republice i v zahraničí.

Žádost mohou podat fyzické nepodnikající osoby i fyzické a právnické podnikající osoby. Dokumenty potřebné k podání žádosti naleznete ZDE.

O dotaci si stihnou zažádat i studenti z nízkopříjmových skupin

Anketa

Je zákrok Fialovy vlády proti cenám energií dostatečný?

0%
98%
hlasovalo: 25849 lidí

Až do 10. července mohou o podporu žádat také studenti z nízkopříjmových skupin. Program vznikl za účelem pomoci mladým lidem ze sociálně slabého prostředí k získání středního, vyššího odborného, či vysokoškolského vzdělání, díky kterému budou mít férové možnosti při svém uplatnění v zaměstnání i ve společnosti.

Podávat žádosti mohou fyzické nepodnikající osoby – studenti z nízkopříjmových skupin s trvalým pobytem v Českém Krumlově. Dokumenty potřebné k podání žádosti naleznete ZDE.

Více o programu podpory, jeho harmonogramu a podmínkách se dočtete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…