Český Těšín: Přízemí radnice má vyvolávací systém pro klienty

14.05.2018 19:54

Klienti, kteří vyřizují své záležitostí na českotěšínské radnici na úseku občanských průkazů, cestovních dokladů, matriky, evidence obyvatel, CzechPOINTu, ověřování listin a podpisů a také voleb, mají nově k dispozici vyvolávací systém. Obdobně jako v bance si vytisknou lísteček, pohodlně se posadí a počkají na gong, který je vyvolá do konkrétní kanceláře.

Český Těšín: Přízemí radnice má vyvolávací systém pro klienty
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

„Od zavedení této technické pomůcky, která se osvědčila v řadě jiných institucí, očekáváme další zvýšení komfortu pro naše klienty. Zejména spravedlivé pořadí ve frontě, čekání bez stresu a usnadnění orientace, neboť některé agendy jsou vyřizovány ve více kancelářích. V neposlední řadě bude vyvolávací systém přínosný i pro naše úředníky, kteří získají lepší přehled, kolik klientů právě čeká na chodbě a budou tak moci operativně reagovat. Systém umožní sledování vytíženosti přepážek a sledování doby vyřízení klienta u jednotlivých agend.,“ uvádí Jana Mašková, vedoucí oddělení organizačních a správních agend Městského úřadu v Českém Těšíně.

Vyvolávací systém se týká pouze vybraných agend, které jsou klientům poskytovány v přízemí radnice. Celkem se jedná o osm kanceláří, nad jejichž vstupem byl instalován přepážkový displej zobrazující číslo právě volaného klienta. V chodbě pak byly instalovány dva hlavní (halové, přehledové) displeje doplněné o melodický gong. Terminál s tiskárnou, kde klienti volí příslušnou agendu a tisknout pořadový lístek, je umístěn ve vstupní hale radnice (na fotografii).


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…