Cheb: Kluziště bude na náměstí až do začátku ledna

06.06.2018 16:05

Bohatší než v minulých letech by měl být také kulturní program, a to zejména ve všední dny.

Cheb: Kluziště bude na náměstí až do začátku ledna
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Do slavnostního zahájení letošních Chebských vánočních trhů sice ještě zbývá téměř půl roku, přípravy jsou však již v plném proudu. Už nyní tak můžeme například prozradit, že oblíbené kluziště s přírodním ledem zůstane před Špalíčkem déle než v minulých letech. „Jednou z mála připomínek k našim krásným trhům bývalo to, že kluziště končí společně s trhy už 26. prosince a není dětem i dalším zájemcům k dispozici po celé vánoční prázdniny. Rozhodli jsme se proto, že tentokrát zůstane na náměstí o týden déle, tedy až do 2. ledna. Stát to bude o 100 tisíc více,“ uvedla místostarostka Eva Horná.

Celkově letos město přidá na pořádání vánočních trhů k obvyklým pěti milionům dalších více než 800 tisíc. „Tou nejviditelnější změnou bude vánoční osvětlení domů i v horní části náměstí, které přijde na 200 tisíc. Dále je třeba vyměnit tři už dožilé dřevěné stánky a  částečně obnovit a pořídit další plotové dílce. O něco více než v minulých letech nás bude stát také kulturní program. Bude jednak o něco bohatší, zejména ve všední dny, a navíc došlo k zavedení povinnosti hradit DPH za vystupující, což dělá přes 200 tisíc,“ vysvětlila místostarostka.

Podrobnější informace budou postupně zveřejňovány ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…