Cheb: Město uklízí odpad na výbornou

23.07.2017 10:37

Již několik dní je vedení města doslova bombardováno ze stran médií s jediným tématem, černé skládky a odpad dovážený z německé strany.

Cheb: Město uklízí odpad na výbornou
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

„Dnes jsem společně s redaktorem MF Dnes projížděl město i mimoměstské lokality a kontroloval pořádek v těchto lokalitách. A musím konstatovat, že město bylo perfektně uklizené. Tam, kde před několika dny ležely hromádky odpadu, bylo dnes čisto. V okolí státní hranice, až na pár odhozených papírků, bylo uklizeno. Kontejnerová stanoviště byla také bez odpadků a byl jsem svědkem kuriózní situace, nad kterou i sám redaktor kroutil hlavou. Během prohlídky města mi byla doručena občanem telefonická zpráva i s fotografií, že v blízkosti Ottova jezu se válí převalený kontejner a kolem vysypané odpadky. Chtěl jsem tedy panu redaktorovi ukázat, jak aktuálně řešíme tyto situace, kdy občan nahlásí a město zařídí. A ejhle, když jsme do deseti minut na místo přijeli, odpad byl uklizen. Ale abych se moc nedmul pýchou, zkontroloval jsem stav nově položené lávky Ottova jezu, kde po několika týdnech jsou již poškozená prkna. Ihned budeme uplatňovat u zhotovitele prací reklamaci. Jsem opravdu rád, že po několika málo měsících velmi dobře funguje městská společnost Chetes, která ve městě svoz odpadu zajišťuje. A dík patří i naší veřejnosti. Vzájemná komunikace a informovanost nám pomáhá rychle reagovat na aktuální situace, udržovat pořádek ve městě, a tak pro naše občany vytvářet dobré podmínky pro život,“ zhodnotil místostarosta Zdeněk Hrkal.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…