Cheb: Občané chodí na radnici nejen se stížnostmi

11.11.2017 21:05

Další setkání místostarosty města s občany přineslo mnoho podnětů ke zlepšování života ve městě.

Cheb: Občané chodí na radnici nejen se stížnostmi
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Ve středu 8. listopadu se místostarosta Zdeněk Hrkal opět sešel s chebskou veřejností. Pravidelná setkání se konají v rámci Dne s místostarostou města.

V mnoha případech šlo o podněty ke zlepšení života v městských částech, požadavky na údržbu či opravy městského majetku, komunikací nebo zeleně.

„Během odpoledne jsem přijal 17 návštěv z řad veřejnosti. Projednávaná témata se týkala například parkování na chodnících v Lesní ulici na Skalce, žádostí o podzemní kontejnery na ulici Evropská, úprav městských vnitrobloků, dotazů na nově připravovaný parkovací systém ve městě, problémů s nedostatkem bio nádob v zahrádkářských koloniích, nebo také návrhu na spolupráci města se svazem žen. Tyto veřejné rozhovory s občany našeho města jsou pro mne velmi podnětné. Ve spolupráci s pracovníky příslušných odborů se snažíme tyto nedostatky řešit. Děkuji všem, kdo si našli čas, a těším se na další setkání,“ uvedl místostarosta Zdeněk Hrkal.

Další Den s místostarostou města Zdeňkem Hrkalem se bude konat 6. prosince od 14 hodin v jeho kanceláři na chebské radnici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…