Cheb: Pod ulicí Obětí nacismu vzniknou nová parkovací místa

05.05.2019 6:32

Ve vnitrobloku pod ulicí Obětí nacismu začnou 13. 5. stavební práce, dojde k dopravnímu omezení

Cheb: Pod ulicí Obětí nacismu vzniknou nová parkovací místa
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Dne 25. 4. 2019 bylo předáno staveniště společnosti Stamoza s.r.o., která bude pro město Cheb realizovat stavbu nového parkoviště pod ulicí Obětí nacismu, za tzv. Kremlem. Stavební práce budou zahájeny 13. 5. 2019. Z důvodu výjezdu stavební techniky bude část příjezdové komunikace uzavřena a parkování v této lokalitě omezeno alespoň po pracovní dobu.

V rámci stavby vznikne 29 nových parkovacích míst včetně nového osvětlení parkoviště a přístupových chodníků. Zároveň bude částečně rozšířena příjezdová komunikace pro usnadnění přístupu vozidla vyvážejícího podzemní kontejnery ve vnitrobloku. Během stavby nebudou podzemní kontejnery v provozu, protože by nemohl být zajištěn jejich vývoz. Z toho důvodu bude navýšena kapacita popelnic v ulici Obětí nacismu.

Termín ukončení stavby je do 31. 8. 2019. Projekt stavby je připraven tak, že v budoucnu bude možno parkoviště ještě rozšířit o další parkovací stání v této kapacitně poddimenzované lokalitě z pohledu parkování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…