Cheb: Před demolicí panelový dům Kamenná 40 poslouží pro výcvik

26.01.2022 20:33 | Tisková zpráva

Panelový dům v ulici Kamenná 40 bude brzy zdemolován. Před tím však přechodně poslouží pro výcvik hasičů, záchranářů a dalších složek IZS.

Cheb: Před demolicí panelový dům Kamenná 40 poslouží pro výcvik
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Město Cheb připravuje v následujících měsících  demolici panelového domu v ulici Kamenná 40. Jedná se o dům nacházející se v městské památkové rezervaci stojící v blízkosti mostu přes Ohři naproti klášteru Křížovníků. Stav objektu je velmi špatný a jeho opravy by byly z hlediska nákladů velmi nevýhodné. Občanům, kteří zde bydleli, město již zajistilo náhradní ubytování v jiných městských prostorách.

Během několika dnů budou objekt před jeho demolicí využívat složky Integrovaného záchranného systému pro svůj výcvik. Lze tedy předpokládat větší pohyb hasičů, policistů, strážníků i záchranářů v této lokalitě. Dům by měl být podle předpokladů srovnán se zemí v průběhu května letošního roku.

Upozornění pro občany!

Pokud v lokalitě uvidíte zvýšený pohyb složek Integrovaného záchranného systému, nepůjde o žádnou mimořádnou událost, ale pouze o výcvik!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…