Cheb: Sekat či nesekat? To je oč tu běží…

26.05.2019 21:34

Sekání trávy, kácení dřevin, nesnáze zahrádkářů nebo dárečky pro nově narozené občánky, to byla témata při setkání starosty s veřejností.

Cheb: Sekat či nesekat? To je oč tu běží…
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Opět po měsíci využili občané volné odpoledne, kdy není potřeba se u vedení města objednávat. Témat k řešení byla celá řada. Někteří přišli s požadavkem posekání trávy v okolí jejich bydliště, jiní sekat trávu nechtějí. Někteří občané poukazují na zbytečné kácení dřevin, jiní kácení naopak vyžadují.

Žádosti o spolupráci se svazem zahrádkářů se starosta Antonín Jalovec nebrání a přítomný místostarosta Jiří Černý si případné úkoly do svého zápisníku zapsal. Dobrý podnět, kterým se vedení bude zabývat, je nabídka upomínkových předmětů pro nově narozené občánky města. Dlouho trvající problém, který však netrápí pouze Cheb, je nedostatek lékařů, zvláště pak pediatrů. I takové téma se dnes během diskuse otevřelo.

Dnes členy vedení města navštívilo 19 občanů.

Další setkání starosty s veřejností je naplánováno na 12. 6. 2019 od 14 do 16.30 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…