Cheb: Setkání s vedením města přineslo další podněty

14.06.2018 9:17

Občané si pochvalují setkání se starostou i oběma místostarosty, některé podněty byly řešeny na místě.

Cheb: Setkání s vedením města přineslo další podněty
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Setkání s vedením města si veřejnost pochvaluje. „Lidé přicházejí se svými podněty na zlepšení života ve městě i se stížnostmi, které jsme schopni řešit ihned na místě s příslušnými vedoucími odborů. Ve většině případů řešíme nepořádek v městských lokalitách, opravy chodníků a komunikací, potřebu vyhrazeného parkování a bytové otázky, úklid komunikací na Klestu po krupobití,“ nastínil témata starosta Zdeněk Hrkal. Je známo, že si starosta osobně namátkově kontroluje chebské lokality. „Setkávání s veřejností je velmi prospěšné. Hovořím s občany i mimo kancelář a zjišťuji, co je v Chebu trápí. Bohužel nejsme schopni vyhovět a uspokojit každého. Příchozí mají dotazy i na věci, které politici nevidí. A to je mnohdy na pováženou. Ale mám za to, že je za námi vidět kus práce a odměnou je i občasná pochvala. To je pro mě osobně hnací motor, ale také závazek,“ dodal starosta.

I u obou místostarostů byla návštěvnost hojná. Místostarosta Pospíšil řešil například tématiku zachování domu se sociální péčí v Chebu, paní místostarostka Horná záležitosti majetkoprávní a sociální, i služby spojené se senior dopravou.

Další prázdninový termín Dne otevřených dveří na chebské radnici je 11. 7. od 14 hodin. V srpnu se setkání konat z důvodů dovolených nebude.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…