Cheb: Svatomartinské posvícení s prezentací Parku Tři Věže

29.10.2012 7:34

Vyznačte si v kalendáři neděli 11. listopadu, kdy se u našeho hradu uskuteční Chebské posvícení s Playmobilem.

Cheb: Svatomartinské posvícení s prezentací Parku Tři Věže
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Na odpolední akci pro rodiny s dětmi v podhradí pak naváže lampionový průvod městem, který by měl i všechny další Chebany zlákat zpět k hradu, resp. již na tamní hradní nádvoří - k svatomartinskému hodování.

Vše vypukne ve 13 hodin v podhradí, kde se chebské veřejnosti (pozvány ale mají být i rodiny z celé ČR) poprvé představí v rámci zábavního festivalu putovní Park Tři Věže. Vybudování takového zařízení se totiž zvažuje v bývalém dominikánském klášteře v Kamenné ulici, tedy v místech, kde do loňského roku sídlilo kulturní zařízení.

„Festival, který je primárně věnován rodinám s dětmi, je v ČR ještě stále velkou neznámou,“ uvádí Helena Neumannová, představitelka pořádajícího týmu Parku Tři Věže. „Ukázat zábavu, poznání a zapojit interaktivní prvky tak, aby se bavila celá rodina a zamilovala si místo, na kterém festival pořádáme, je naším hlavním cílem. Proto se z většiny našich akcí stávají tradice a naši partneři je chtějí každoročně opakovat.“

Na akci v podhradí, která potrvá do 16 hodin, naváže lampionový průvod svatého Martina uličkami města Chebu a konečně i hodování na hradním nádvoří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…