Cheb: Ve Svobodě bude v pondělí Burza pracovních příležitostí

04.11.2017 13:45

Určena je nejen žákům a studentům středních a vysokých škol, ale i ostatním zájemcům, kteří chtěli zjistit, jaká je aktuální nabídka pracovních míst v regionu.

Cheb: Ve Svobodě bude v pondělí Burza pracovních příležitostí
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

V pondělí 6. listopadu se v chebském Kulturním centru Svoboda uskuteční Burza pracovních příležitostí, kterou připravila Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje ve spolupráci s Karlovarským krajem a Úřadem práce. Určena je nejen žákům a studentům středních a vysokých škol, ale i ostatním zájemcům, kteří chtějí zjistit, jaká je aktuální nabídka pracovních míst v regionu. Připraveny budou informační stánky místních zaměstnavatelů, ale například i odborné přednášky, kde se zájemci dozví, jak správně napsat životopis či jak zaujmout u pracovního pohovoru, nebo poradenství v oblasti stylu a vizáže.

Dopolední část (od 9 do 13 hodin) bude určena především pro studenty a uchazeče a zájemce o zaměstnání nad 30 let, odpolední (od 13 do 17 hodin) pak především pro klienty projektu Nestůj a pojď II. a ostatní uchazeče a zájemce o zaměstnání do 30 let.

Obdobné burzy proběhnou také v Sokolově (13. listopadu, ISŠTE Sokolov - sportovní hala) a v Karlových Varech (20. listopadu, Lidový dům ve Staré Roli).

Akce se konají za finanční podpory Evropského sociálního fondu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…