Cheb: Velikonoce v muzeu

04.04.2017 17:06

U příležitosti znovuotevření chebského muzea je na sobotu 8. dubna pro návštěvníky přichystán Velikonoční jarmark

Cheb: Velikonoce v muzeu
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

U příležitosti znovuotevření chebského muzea je na sobotu 8. dubna pro návštěvníky přichystán Velikonoční jarmark, který nabídne více než čtyřicet zastávek věnovaných tradičnímu řemeslu a rukodělné výrobě. V rámci doprovodného programu nebudou chybět ani výtvarné dílny a pohádkové představení.

V sobotu 8. dubna se malí i velcí návštěvníci mohou opět těšit na řadu řemeslných ukázek. K těm nejpřitažlivějším budou zcela jistě patřit ty, které umožní nahlédnout pod šikovné ruce krajkářek, perníkářů či košíkářů. Pro zájemce budou přichystány ukázky z tradičního velikonočního jídelníčku. Do muzea zavítá i Divadlo Kapsa z Andělské Hory, které s sebou přiveze rodinnou pohádku s názvem „Nešťastný šafářův dvoreček“. Akce bude probíhat od 10 do 17 hodin.

Pokračovat bude i výstava „Krása času“. Takže pokud jste v předvánočním shonu nestihli výstavu navštívit, bude znovu příležitost pokochat se nádhernými historickými hodinami a dozvědět se něco o historii měření času. Výstava potrvá až do 4. června.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.