Cheb: Vlastníci památek mohou získat příspěvek na obnovu

13.09.2019 8:38

Žádosti o příspěvek na rok 2020 jsou přijímány do 15. října 2019 na Městském úřadě Cheb, odbor stavební a životního prostředí.

Cheb: Vlastníci památek mohou získat příspěvek na obnovu
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Vlastníci kulturních památek na území Městské památkové rezervace Cheb mají možnost získat příspěvek na jejich obnovu. Příspěvky jsou poskytovány v rámci Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón, který vyhlašuje Ministerstvo kultury ČR. Žádosti o příspěvek na památkově chráněné objekty na rok 2020 jsou přijímány do 15. října 2019 na Městském úřadě Cheb, odbor stavební a životního prostředí. Formulář žádosti a bližší informace jsou k dispozici zde.

Příspěvky poskytované z Programu jsou přísně účelové. Mohou být použity jen na úhradu prací zabezpečujících uchování souhrnné památkové hodnoty kulturní památky, nikoli na modernizace objektů, úpravy veřejných prostranství, pořízení stavebně-historického a restaurátorského průzkumu, projektové dokumentace a na práce investiční povahy.

Bližší informace týkající se možnosti získání příspěvku Vám poskytnou pracovnice odboru stavebního a životního prostředí Městského úřadu Cheb, oddělení územního plánování a památkové péče Slávka Snížková (tel. 354 440 175, e-mail ZDE) nebo Ing. Monika Šimečková (tel. 354 440 177, e-mail ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…