Chomutov: Ředitelkou zooparku zůstává Iveta Rabasová

28.10.2015 15:57

Chomutovský zoopark povede nadále dosavadní ředitelka Iveta Rabasová. Rozhodla o tom výběrová komise, která dala Ivetě Rabasové přednost před druhým kandidátem.

Chomutov: Ředitelkou zooparku zůstává Iveta Rabasová
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

Výsledkem se řídila i rada města, která výherkyni potvrdila ve funkci. Do výběrového řízení se přihlásili znovu pouze dva uchazeči. Zatímco před prázdninami byla nízká účast důvodem ke zrušení výběrového řízení, podruhé už komise nového šéfa vybírala. „Čekal jsem větší zájem, ale když se ani opakovaně více lidí nepřihlásilo, nemělo cenu to znovu odkládat,“ říká náměstek primátora Marian Bystroń. „Paní ředitelce gratuluji a věřím, že se pod jejím vedením zooparku bude dařit,“ dodal náměstek. Iveta Rabasová je ředitelkou organizace od roku 2008.

Nové vedení města postupně vypisuje výběrová řízení na ředitele všech městských organizací. Výjimkou jsou Městské lesy Chomutov, kde byl nový ředitel vybrán před rokem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…