Organizátoři si pro letošní rok připravili hned čtyři doprovodné akce, na druhých letošních trzích 27. února čekají na návštěvníky zabíjačkové hody. „Mistři řezníci nachystají jitrnice, jelítka, tlačenky, prejt, škvarky, sádlo a spoustu dalších zabijačkových lahůdek, které si lidé budou moci zakoupit. Přímo na místě si mohou poobědvat či posvačit zabijačkový guláš, polévku, teplou jitrnici, a to vše zapít kvalitním pivem. Milovníci masa by si tuto událost rozhodně neměli nechat ujít,“ pozval organizátor Adam Weber za pořádající spolek Český um - Artificium Bohemicum.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV