Chrudim zavedla elektronické zpracování dotací na podporu sociální oblasti

24.02.2019 17:58

Odbor sociálních věcí (dále OSV) oznamuje žadatelům o dotace města Chrudim na podporu sociální oblasti (dotace na podporu sociálních pobytových služeb a dotace na podporu neziskového sektoru), že město v letošním roce zavedlo elektronické zpracování dotací (dále DaG), jež umožňuje proces od podání žádosti až k jejímu vyúčtování.

Chrudim zavedla elektronické zpracování dotací na podporu sociální oblasti
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Vážení žadatelé, v nejbližších dnech bude na adrese ZDE k dispozici testovací verze, kde si můžete vyzkoušet podání žádosti o dotaci. Pro žadatele o dotaci na sociální pobytové služby to bude v termínu 25.–28. 2. 2019, žádosti o podporu neziskového sektoru se budou moci otestovat v termínu 25.–29. 3. 2019. Vzhledem k tomu, že zavádíme nový program, prosíme vás o zkoušku podání žádosti a v případě, že shledáte nejasnosti, zašlete připomínky mailem pracovnici OSV Bc. Světlaně Bartákové (ZDE) , případně vedoucí oddělení informatiky Ing. Jarmile Vojtíškové (ZDE). Vaše požadavky budeme neprodleně řešit s dodavatelskou firmou.

Pro žadatele o dotaci na podporu sociálních pobytových služeb bude ostrá verze spuštěna 1. 3. 2019, pro žadatele o dotaci na podporu neziskového sektoru pak 1. 4. 2019. Žádosti pro rok 2019 budou přijímány pouze elektronicky a pouze v ostré verzi! Vzhledem k tomu, že v současné době ještě není možné podat žádost elektronicky podepsanou, vyplníte žádost elektronicky a po finalizaci se dostavíte nejpozději do 5 dnů na OSV s vytištěnou a podepsanou kompletní žádostí, případně ji zašlete poštou. Informaci o finalizaci (provedené kontrole) obdržíte mailem a uvidíte v programu.

Pro přihlašovací jméno do programu DaG nepoužívejte velká písmena, diakritiku a mezery. Registraci právnické osoby by měl provést statutární zástupce subjektu. Programy pro poskytování dotací města Chrudim – dotací na podporu sociální oblasti zůstávají v platnosti a jsou dostupné na webových stránkách města v sekci OSV v oddílu Dotace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…