Děčín: Městské slavnosti se blíží, nabídnou zajímavé novinky

22.04.2018 19:03

Slavnosti odstartují jako vždy ohňostrojem, který tradičně vypukne první den slavností v pátek 11. května a letos se ponese v duchu 30. let a velkolepého filmového muzikálu The Great Gatsby. Před ohňostrojem i po něm si poslechneme známé interprety v rámci hudebního festivalu Labefest. Ten bude pokračovat i druhý den slavností a vystoupí na něm mimo dalších velkých jmen například Tomáš Klus, MIG 21, Wohnout a další.

Děčín: Městské slavnosti se blíží, nabídnou zajímavé novinky
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Jednou z letošních novinek bude v sobotu 19. května Den v růžovém, který bude pořádat Vinotéka Děčín v Křížové ulici. Připravena bude ochutnávka vín od vinařů z celé republiky a další pochutiny, to vše doplnění bohatý program.

Děti a rodiče si během celého května určitě užijí nejen Historický trh na zámku nebo Běláskové klání v podzámčí a Závod kočárků u Společenského domu Střelnice, ale také festival Mladé Labe pořádaný Domem dětí a mládeže Děčín. Děti zde představí volnočasové aktivity, které DDM nabízí, a bude zde připraveno mnoho zábavných soutěží a her.

Na milovníky sportu a výzev první víkend městských slavností čeká tradiční závod, kde překonáte svoje hranice, a to Adrenalin Challenge. V neděli si závod vyzkouší i děti formou Adrenalin Challenge race and kids.

Nepřijdete ani o oblíbené akce

O zábavu a zážitky nebude nouze, nepřijdete totiž ani o další oblíbené akce, jako jsou Sochaři Děčínu 18, Labský streetballový pohár, Jízda na pohodu, Děčínská kotva, Den nejen pro seniory, Festival pouličního divadla v Křížové ulici a další.

Věříme, že letošní bohatý program osloví každého z vás.

Podrobné informace naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…