Děčín: Problém? Dejte nám o něm rychle vědět pomocí MUNIPOLIS

30.06.2023 19:26 | Tisková zpráva

Zpětná vazba od obyvatel města je pro jeho vedení vždy velmi důležitá. Řadu problémů totiž nemůžeme řešit, protože o nich třeba ani nevíme. Podněty od vás, obyvatel města, proto mohou pomoci zlepšit situaci v našem městě.

Děčín: Problém? Dejte nám o něm rychle vědět pomocí MUNIPOLIS
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Děčín je nově zapojený do chytré komunikační sítě MUNIPOLIS, díky které máte možnost využívat pro nahlášení jakéhokoliv podnětu stejnojmennou mobilní aplikaci. Není třeba chodit nikam na úřad nebo telefonovat na příslušný odbor – vše provedete elegantně a rychle přímo ze svého telefonu. A my ten problém můžeme začít rychle řešit.

Jak to celé funguje?

Díky aplikaci MUNIPOLIS můžete nahlásit prakticky jakýkoliv problém – od povaleného dopravního značení přes uvolněný poklop kanálu až po přetékající kontejnery, vznikající černou skládku nebo odstavený vrak auta. K hlášení můžete snadno přidat i fotodokumentaci a také přesnou lokalizaci. Všechny tyto údaje velmi pomáhají rychlému vyřešení celého problému.

Vaše hlášení zpracuje nejprve dispečer MUNIPOLIS, který ho následně odešle odpovědnému pracovníkovi. Celý proces řešení můžete sledovat v mobilní aplikaci a budete tedy hned vědět, jakmile bude problém odstraněn.

Zasílání podnětů je zdarma, stejně jako využívání aplikace, do které vám posíláme novinky z dění ve městě, kulturní tipy či aktuální informace. Stačí si ji stáhnout do svého mobilního telefonu a začít využívat. Odkaz na registraci najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

zabavení majetku

Dobrý den, já bych byl s tím zabavováním majetku opatrný. Jednak to ve mě neevokuje nic dobrého. Také si nemyslím, že všichni Rusové můžou za politiku jednoho šílence. Sice si ho zvolili, ale ne všichni a asi ani ne tak úplně dobrovolně. Nebo jste jiného názoru? A hlavní věc co mě zajímá, co byste s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pelhřimov: Tradiční festival láká na rekordy i koncerty

22:09 Pelhřimov: Tradiční festival láká na rekordy i koncerty

Akrobati na šálách, Železný Zekon, mistr honáckého biče, rychlojedlík, show na jednokolce, lyžař na …